pl en de fr
03-10-2018

Oświadczenia Nadzorującego program "Archipelag Skarbów" - Instytutu Profilaktyki Zintegrowanej oraz Realizatora programu "Archipelag Skarbów" - Pana Grzegorza Pazia.

Zgodnie z oświadczeniem Zarządu Dzielnicy Żoliborz m. st. Warszawy z dnia 2.10.2018r. trwa procedura wyjaśniająca w sprawie zarówno incydentu, który miał miejsce w jednej ze szkół na terenie Dzielnicy Żoliborz podczas realizacji programu "Archipelag Skarbów", jak i szerzej, tj. co do zakresu tego programu i sposobu jego realizacji przez wykonawcę.

W toku ww. procedury wyjaśniającej, w dniu 3.10.2018r. zostały złożone zamieszczone poniżej oświadczenia nadzorującego program "Archipelag Skarbów" - Instytutu Profilaktyki Zintegrowanej oraz Realizatora programu "Archipelag Skarbów" - Pana Grzegorza Pazia.

Jednocześnie informujemy, że ww. oświadczenia nadzorującego i realizującego program "Archipelag Skarbów" nie stanowią zakończenia biegu wszczętej procedury wyjaśniającej. Zarząd Dzielnicy Żoliborz m. st. Warszawy jest zdeterminowany w pełni rozpoznać sprawę uwzględniając szerokie spektrum opinii w tej bardzo ważnej dla wychowania młodzieży kwestii i dokona wszelkich starań, by podobna sytuacja nie miała miejsca.

• Przejdź do profilu Urzędu Dzielnicy Żoliborz w serwisie Facebook
  • Przejdź do profilu Urzędu Dzielnicy Żoliborz w serwisie twitter